Hrvatska OZDRAVIO

Komadina se vraća na posao u ponedjeljak

Povratkom na posao ministar prometa, pomorstva i infrastrukture dobiva posljednju priliku dokazati da je kadar nositi se sa zahtjevnom dužnosti

Nakon gotovo mjesec dana bolovanja, ministar prometa, pomorstva i infrastrukture Zlatko Komadina idućeg bi se tjedna konačno trebao vratiti na posao, potvrđeno je u njegovu ministarstvu. Istina je, vraća se u ponedjeljak i svi se tome veselimo, kazao je u srijedu njegov zamjenik Zdenko Antešić.

Ministar Komadina vjerojatno je svjestan da više nema vremena te da napokon mora odlučiti nastavlja li obnašati ministarsku dužnost ili se povlači, što bi ga politički skupo stajalo.

Povratkom Komadina dobiva posljednju priliku dokazati da je kadar nositi se s izazovima vrlo zahtjevne ministarske dužnosti koju je samouvjereno preuzeo. Još 21. veljače završio je na Odjelu za gastroenterologiju i hepatologiju KBC-a Zagreb zbog zdravstvenih problema izazvanih stresom, a potom se povukao u svoju kuću na padinama Učke. Ostavilo je to prostora nagađanjima, s vremenom i uvjerenju da se zaista povlači s dužnosti.

Pričalo se da se za Komadinino mjesto ozbiljno zagrijala sisačka županica Marina Lovrić-Merzel, a ona je to opovrgnula. I premijer Milanović znatiželju javnosti ublažavao je izjavom kako nije umjesno govoriti o njegovu povlačenju dok je na bolovanju.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još