Hrvatska KOSOR ODBILA OPORBU

'Nemam novih elemenata u vezi Pavićeve izjave'

Premda su oporbeni zastupnici SDP-a, HNS-a i IDS-a cijeli dan zahtijevali da se premijerka Kosor pojavi u Saboru i zastupnicima i javnosti objasni izjave svog glasnogovornika koji je rekao da iza nasilja na subotnjim prosvjedima stoji oporba, ona to nije učinila nego je svoju poruku poslala preko predsjednika Sabora Luke Bebića

Saborski šef Bebić nešto prije 17 sati potvrdio je da se čuo s premijerkom Kosor u pogledu zahtjeva oporbe.

'Ona je poručila da nema novih elemenata u vezi izjave glasnogovornika te da trenutačno ne može ništa reći. Predsjednik Klluba HDZ-a Hebrang već je ranije rekao da je ona zauzeta obvezama oko dolaska europskih pučana i europske povjerenice Reding. Mislim da su ti razlozi razumni i da nije potrebno forsirati raspravu', rekao je Bebić.

No to nije zadovoljilo SDP-ovca Davorka Vidovića koji si je dao truda i s Vladine internetske stranice isprintao najave događaja na kojima nema nijednog najavljenog događaja. 'Ima li veće uvrede da nas se ovako ignorira i da se premijerka ne pojavi u Saboru i objasni ono o čemu Hrvatska bruji', rekao je Vidović.

Odgovorio mu je HDSSB-ov Dinko Burić. 'Nije istina da se ništa ne događa u Vladi. Ja imam pouzdane informacije da se premijerka relaksira', rekao je Burić, no predsjedavajući Luka Bebić nije dozvolio daljnju raspravu.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još