NAKON OPSEŽNE POTRAGE

Policija pronašla vozača koji je usmrtio staricu?

02.11.2010 u 13:29

Bionic
Reading

Nakon pregleda 300-tinjak vozila i 30-ak obavijesnih razgovora, policija sumnja da je smrt 84-godišnjakinje kraj Ivanca skrivio 47-godišnji vozač s ivanečkog područja

Starica je pronađena mrtva u ranim jutarnjim satima 19. listopada uz cestu u mjestu Horvatsko nedaleko od Ivanca. S obzirom na mjesto pronalaska, kao i vrstu ozljeda te tragove, policija je zaključila da je stradala u prometnoj nesreći te pozvala u pomoć građane koji imaju bilo kakva saznanja.

'Opsežnim kriminalističkim istraživanjem u kojem je pregledano više od 300-tinjak osobnih i teretnih vozila, obavljeno 30-ak obavijesnih razgovora te napravljeno vještačenje predmeta i mikrotragova koji su pronađeni na mjestu događaja, utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da je 47-godišnjak, upravljajući teretnim vozilom s prikolicom iz smjera Lipovnika u smjeru Novaka, jednim dijelom vozila udario u ženu koja je uslijed zadobivenih ozljeda preminula na mjestu nesreće', izvijestili su iz PU varaždinske, dodajući da se protiv osumnjičenog podnosi kaznena prijava zbog izazivanja prometne nesreće sa smrtnom posljedicom, kao i nepružanja pomoći osobi koja je teško ozlijeđena u prometnoj nesreći.