Crna kronika PRESRETAČ U AKCIJI

Autocestom u BMW-u jurio 248 km na sat!

Presretač slavonskobrodske policije, koji je već postao rekorder u hvatanju prebrzih vozača, jučer ujutro ponovo je bio u akciji. Za upravljačem BMW-a njemačkih registarskih oznaka, koji je autocestom Bregana-Lipovac jurio 248 km na sat, ponovo je bio stranac

Ograničenje brzine od 130 km/h, 29-godišnji Turčin prekoračio je za 118 km. Autocestom je jurio 248 km/h, a u osam sati ujutro policijski ga je presretač zaustavio kod Oriovca, nedaleko od Slavonskog Broda. Protiv njega je podnesen prekršajni nalog te je kažnjen novčanom kaznom od sedam tisuća kuna i zaštitnom mjerom zabrane korištenja inozemne vozačke dozvole na teritoriju Republike Hrvatske u trajanju od 12 mjeseci.

Mladi je Turčin već šesti stranac koji je uhvaćen u jurnjavi autocestom A3. Podsjetimo, policijski je presretač 12. kolovoza zaustavio 24-godišnjeg Nijemca koji je vozio slalom autocestom jureći Ferrarijem 243 km/sat. Sljedećeg dana, na istoj je autocesti zaustavljen 36-godišnji Nijemac koji je u Audiju R8 jurio 246 km/h. Tjedan dana kasnije, 21. kolovoza, ponovio se gotovo identičan scenarij - presretač je zaustavio 32-godišnjeg Nijemca koji je Audijem A4 jurio 246 km/h, a 23. kolovoza i 38-godišnjeg državljanina Turske koji je u Mercedesu jurio također 246 km/h. Sredinom rujna na istoj je autocesti presretač zaustavio i 23-godišnjeg Švicarca koji je BMW-om jurio 246 km/sat.

Svi su platili kaznu od sedam tisuća kuna te im je izrečena zaštitna mjera zabrane korištenja inozemne vozačke dozvole na teritoriju Republike Hrvatske u trajanju od 12 mjeseci.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još