ŠTIMAC JE IMAO SREĆE

'Prevrnuo sam se nekoliko puta i sletio u provaliju'

29.01.2009 u 07:00

Bionic
Reading

Predsjednik udruge prvoligaša i bivši hrvatski nogometni reprezentativac Igor Štimac lakše je ozlijeđen u prometnoj nesreći koja se oko 21 sat dogodila na državnoj cesti D1 između Gračaca i Knina te je nakon pregleda u kninskoj bolnici pušten kući, izvijestila je kninska policija u noći sa srijede na četvrtak

Štimac je upravljajući vozilom koje se kretalo iz smjera Gračaca prema Kninu sletio s ceste, pri čemu je njegovo vozilo uništeno, a on je zadobio ogrebotine po ruci i ramenu te trzajnu ozljedu vrata.

Prema policijskim navodima, nakon ove prometne nesreće nad Štimcem je obavljen alko-test i ustanovljeno je da nije bio pod utjecajem alkohola.

Zračni jastuci su spasili Štimčev život

'Ne znam ni sam kako sam izvukao živu glavu, da sam bio u nekom slabijem automobilu, sigurno bih stradao', kazao je za Jutarnji list Igor Štimac nakon prometne nesreće.

Štimac je vozio novi Mercedes C-klase, koji je dobio kao zamjensko vozilo dok je njegov automobil na servisu.

'Sigurno sam se pet-šest puta prevrnuo dok sam letio u provaliju, srećom sam bio vezan i nisam vozio brzo, možda 70-80 kilometara na sat. Cijelim putem cesta je bila sasvim suha, samo je na tom dijelu na asfaltu bilo leda. Kazali su mi ljudi koji su me izvukli da to mogu znati samo oni koji često tuda prolaze', istaknuo je Štimac.