ZAGREBAČKO NARKOTRŽIŠTE

Uhićena dvojica dilera kokainom

16.01.2009 u 13:52

Bionic
Reading

Zagrebačka policija uhitila je dvojicu muškaraca osumnjičenih da su na zagrebačkome narkotržištu prodavali kokain, te je zaplijenila drogu čija je vrijednost na ulici procijenjena na sto tisuća kuna

Tijekom kriminalističke obrade nad uhićenim 39-godišnjakom i 47-godišnjakom policija je zaplijenila 206,8 grama kokaina i 2,2 grama hašiša.

Utvrđeno je da je 39-godišnjak nabavljao veće količine kokaina i prodavao ga zajedno s 47-godišnjakom, a skrivali su ga u nenaseljenome šumovitom dijelu Podsuseda, gdje je pronađena staklenka s 205 grama kokaina pakiranog i pripremljenog za daljnju preprodaju. Policija je pri uhićenju 47-godišnjaka pronašla 1,8 grama kokaina i 2,2 grama hašiša.

Uz kaznenu prijavu zbog preprodaje droge privela ih je istražnome sucu zagrebačkoga Županijskog suda u Zagrebu.

Na zagrebačkome i varaždinskom području policija je lani u studenome i prosincu uhitila pet osoba s 27 grama kokaina koji su kupile od dvojice privedenih dilera.

Prijavljene su još dvije osobe zbog sumnje da su lani tijekom studenoga posredovale u kupoprodaji kokaina, kaže se u priopćenju i napominje da su svi osumnjičenici otprije poznati zbog zloporabe opojnih droga.