TROJE DJECE OZLIJEĐENO

Žena i dijete poginuli u eksploziji u Bijelom Brdu

21.02.2015 u 16:48

Bionic
Reading

Očevidom mjesta eksplozije u Bijelom Brdu, kod Osijeka, u kojoj su u subotu poginuli 37-godišnja majka i maloljetni sin, utvrđeno je kako je riječ o eksploziji ručne bombe, a ukupno je još troje djece ozlijeđeno u eksploziji, izvijestila je osječko-baranjska policija. Očevid je završen, ali će se sve okolnosti te tragedije utvrditi kriminalističkim istraživanjem, doznaje se u osječko-baranjskoj Policijskoj upravi

Troje ozlijeđene djece, dva dječaka i jedna djevojčica, koji su prevezeni u osječki Klinički bolnički centar, (KBC) izvan su životne opasnosti, izvijestio je glasnogovornik Policijske uprave Darijo Premec.

Premec je kazao je da su policijski službenici završili očevid no potrebno je provesti dodatno istraživanje da bi se točno utvrdilo kako je eksplozivno sredstvo dospjelo u obiteljsku kuću i okolnosti u kojima se dogodila eksplozija.

Dodao je da je obavljen i očevid na travnatoj površini nedaleko od kuće kako bi se provjerilo ima li indicija koje bi se mogle povezati s tragičnim događajem.

Pojedini internetski portali objavili su kako su djeca pronašla bombu na obližnjem igralištu i donijela je u kuću, što u Policjskoj upravi tijekom očevida nisu mogli potvrditi.