ČETVRTI U NEKOLIKO MJESECI

Propucan i posljednji auto obitelji Komar

Bionic
Reading

Nepoznat netko okomio se na tridesetogodišnjeg Josipa Komara, vlasnika građevinske tvrtke Fonem. Od početka ove godine dvaput je u zrak dignut njegov terenac BMW X5, pa je potom zapaljen BMW 318d njegova oca, a sinoć je, sakriven mrakom, netko automatskim oružjem izrešetao Renault Clio koji koristi Komarova sestra

SPLIT - Policijski je očevid još uvijek u tijeku. Vozilo je bilo parkirano pred obiteljskom kućom na Velebitskoj cesti u Splitu. Kako doznaje Slobodna Dalmacija, pucnjava se dogodila oko dva sata ujutro, a susjedi kazuju da su čuli rafalnu paljbu.

'Čuo sam pam-pam-pam, nabrojao sam nekih osam pucnjeva', veli susjed Komarovih koji je odmah potom izašao na terasu i vidio samo prorešetan auto i praznu ulicu.

'Nije bilo ni žive duše. A, čujte, nije slučajno da se ovako što događa četvrti put! Kazuju ljudi da su dužni i šefu i stanici', opet će susjed, ali od Komarovih nema glasa. Odbijaju razgovarati s novinarima i dati svoju stranu priče.

Policija do sada nije uspjela privesti pred lice pravde počinitelje ovih noćnih napada na vlasnike Fonema. Obitelj, koja je najavila kako će u Zagrebu izgraditi najveći hrvatski poslovni toranj od 50 katova, izgubila je tako sve svoje limene ljubimce.

Kako neslužbeno doznaje Slobodna Dalmacija, ne samo da ne žele razgovarati s medijima, već nisu bili susretljivi ni u suradnji s policijom, jer nikako da jasno kažu tko im želi zlo.