VISJELA NA GARAŽNIM VRATIMA

Istraga o nesreći djevojčice iz Slavonskog Broda

09.06.2009 u 18:32

Bionic
Reading

Dvanaestogodišnja Antonija Lovrić oporavlja se u brodskoj Općoj bolnici od ozljeda koje je zadobila u nedjelju kada su je garažna vrata povukla za ruke. Policija je pokrenula istragu o tom događaju

Djevojčici koja se ispred garažnih vrata igrala s prijateljima, obje su ruke zapele u rešetkastoj konstrukciji vrata te je nakon aktiviranja mehanizma za podizanje ostala visjeti 40-ak minuta.

'Liječnici i dalje obavljaju pretrage. Uz lomove na lijevoj ruci, na desnoj za sada ima samo 30% cirkulacije. Cijelo je vrijeme na infuziji, nagnječen joj je prsni koš i jako je istraumatizirana, tako da se bojimo kako će sve to završiti', kazala je za Jutarnji list majka Željka Lovrić.

Za to vrijeme policija je u suradnji sa županijskim sucem Mirkom Svirčevićem pokrenula istragu o ovom kobnom događaju, koji se zbio u tek završenoj, ali još uvijek neuseljenoj stambenoj zgradi u slavonskobrodskoj Ulici Stanka Vraza. Tek po njenom završetku, ističu, bit će poznato hoće li biti elemenata za podnošenje kaznene prijave i protiv koga.