Crna kronika SMRAD SE ŠIRI GRADOM

Ugašen veliki požar u Karlovcu

Požar koji je buknuo u proizvodnom pogonu karlovačke tvrtke za proizvodnju svijeća RIPS jutros u 7 sati je ugašen, a pogon i zalihe gotove robe su uništene, izvijestio je Miroslav Rade, zapovjednik Javne vatrogasne postrojbe.

Po njegovim riječima požar se zahvaljujući intervenciji velikog broja vatrogasaca nije proširio na susjednu radionicu Šumarske škole.

Požar se gasio od 23 sata, a vatrogasci su stigli samo četiri minute od dojave, ali se do njihova dolaska vatra već jako razbuktala te je svim ekipama trebalo dva sata da se požar lokalizira. Gašenje je trajalo do jutros u sedam sati, a sada vatrogasci nadziru požarište da se vatra ne bi obnovila, jer tu i tamo još tinja, kaže Rade.

U policijskom Centru 192 kažu da se uzrok požara još ne zna, jer očevid ne može početi, budući da se na požarištu i dalje dimi. Također navode da nema dojave da je netko u požaru ozlijeđen.

Direktor proizvodnje poduzeća RIPS Drago Karapandža, kazao je Hini da im je izgorjela i proizvodnja i sedamdesetak posto svih zaliha.
203621,202132,200952,199184
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još