NASILNICI IZ ČEPINA

Pokušao silovati djevoku pa ga prebio prijatelj

22.04.2009 u 11:16

Bionic
Reading

Tridesetosmogodišnji muškarac iz Čepina pokušao je silovati 20-godišnju djevojku. Njegov dvije godine mlađi prijatelj pokušao ga je spriječiti, slomivši mu pritom nos

Njih su dvojica s još jednom muškarcem starim 51 godinu u ponedjeljak bila na pecanju. Nakon toga su se napili u kafiću gdje je nesretna djevojka radila kao konobarica. Ponudili su joj prijevoz kući te je ona pristala. Kada su se zaustavili te izašli iz vozila kako bi mokrili, 36-godišnjak je djevojku počeo nagovarati na spolni odnos.

Priključio mu se i 38-godišnjak koji je djevojci prijetio zračnom puškom. No 36-godišnjak se predomislio te se sukobio s kolegom koji je i dalje ustrajao u naumu da siluje djevojku. Kako bi ga spriječio, 36-godišnjak ga je pretukao puškom. Dok su se oni tukli, djevojka je uz pomoć trećeg muškarca uspjela pobjeći. Na cesti je zaustavila kamion. Vozač je pozvao policiju nakon što mu je ispričala što se dogodilo, piše Večernji list.

Najmlađi muškarac priveden je jučer u Istražni centar Županijskog suda u Osijeku, dok će 38-godišnjak biti priveden nakon izlaska iz bolnice. On je, inače, već osuđivan za dva silovanja, a ima ukupno 25 kaznenih prijava.