KRK, RIJEKA, BRIBIR...

Ukradeni satovi, mobiteli, nakit, pila, boće…

27.02.2012 u 15:57

Bionic
Reading

Riječki policajci otkrili su serijskog provalnika u ugostiteljske objekte na području Rijeke te zajedno s kolegama iz Crikvenice i Krka u tri dana prošloga tjedna zabilježili niz novih provala za čijim se počiniteljima traga, priopćeno je iz Policijske uprave primorsko-goranske

Uhićeni provalnik je 28-godišnjak iz Bribira, za kojeg je utvrđeno da je 19. i 20. veljače provalio u četiri riječka ugostiteljska objekta. Iz dva je ukrao ukupno 700 kuna iz blagajne, dok iz druga dva nije ukrao ništa, pa mu slijedi kaznena prijava za dva kaznena djela teške krađe i za dvije teške krađe u pokušaju.

Nove provale, u stan, obiteljsku kuću, ugostiteljske objekte i gradilišta, dogodile su se u vremenskom razdoblju od 23. do 25. veljače. Još nepoznati lopovi provalili u stan na riječkom području te u kuću na području Crikvenice, domogavši se zlatnog nakita, satova i mobitela.

Nadalje, na riječkom području provaljeno je u ugostiteljski objekt na Zametu, dok je na Kozali provaljeno u boćarski klub. Iz tih objekata otuđen je novac, alkoholna pića, metalne boće i drugi predmeti.

Na području Vojaka u Rijeci otuđen je pak aparat za zavarivanje, a na području Malinske na otoku Krku motorna pila i građevinski materijal. Vlasnici četiri tvrtke te boćarski klub oštećeni su sveukupno za šezdesetak tisuća kuna.