Crna kronika AGRESIVNI PETAŠIĆ

Nogom udario učiteljicu, tukao ju i kada je pala na pod

Učenik petog razreda II. Osnovne škole u Vraždinu prije desetak dana u hodniku škole napao je učiteljicu udarivši je nogom.Učiteljica koju je udario navodno je njegova razrednica, inače nastavnica engleskog jezika, a navodno je bio agresivan i prema učiteljici koja je priskočila svojoj kolegici u pomoć

Svjedoci, koji su željeli ostati anonimni, ispričali su za Jutarnji list da je učenik zaskočio učiteljicu u hodniku škole te je udario nogom u predjelu trbuha. Kad je učiteljica od udarca pala još ju je jednom udario nogom dok je ležala na podu. Učenici koji su svjedočili incidentu bili su potpuno prestravljeni i cijelu su situaciju šutke gledali.

Ravnatelj II. Osnovne škole Ernest Habek potvrdio je da je došlo do incidenta između učenika i učiteljice istaknuvši da je riječ o ozbiljnom, ali ne i dramatičnom incidentu.

'Jedan naš učenik imao je ispad agresije, odnosno udario je učiteljicu nogom u nogu. Slučaj rješavamo u suradnji sa roditeljem i Centrom za socijalnu skrb', kratko je rekao ravnatelj Habek istaknuvši da ne želi i ne smije odavati više detalja vezano uz incident.
'Slučajevi poput ovih se, na žalost, događaju svakodnevno. Mi po svim tim slučajevima postupamo i rješavamo ih', poručili su iz Centra za socijalnu skrb
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još