POLICIJA GA PRONAŠLA ISPRED KAFIĆA

Pijani kamiondžija usmrtio dvije žene i pobjegao

30.12.2011 u 13:27

Bionic
Reading

Pijani vozač teretnjaka jučer je na kolniku pomeo tri žene. Jedna je poginula na licu mjesta, druga je od zadobivenih ozljeda preminula u bolnici tijekom noći dok je treća stradala žena teško ozlijeđena. Iako je prouzročio stravičnu nesreću, pijani kamiondžija hladno je pobjegao, no nije stigao daleko. Policajci su ga sat vremena kasnije pronašli ispred kafića

Nesreća se dogodila jučer, nešto poslije 17 sati, u mjestu Batinjani kod Pakraca. Pijani 45-godišnjak, koji je u organizmu imao 2,15 promila alkohola, izgubio je nadzor nad kamionom. Najprije je udario u Fiat koji je bio zaustavljen na kolniku, a potom kamionom pomeo tri žene koje su stajale iza automobila.

Kamiondžija, s kojim je u kabini bio i još pijaniji 20-godišnji suvozač, nije se ni na trenutak zaustavio. Iako pijan, odvezao se ravno put kafića u mjestu Poljani, gdje su ga oko 18 i 30 sati pronašli policajci.

U nesreći koju je pijani vozač prouzročio život su izgubile dvije žene. Na mjestu je poginula 69-godišnjakinja, 72-godišnjakinja je preminula tijekom noći u bolnici, a liječnici se još bore za život teško ozlijeđene 50-godišnjakinje. Protiv vozača slijedi kaznena prijava i optužni prijedlog.