NAPAD NA ULICI

Kontrolora parkinga vozač napao suzavcem

19.10.2011 u 18:15

Bionic
Reading

Djelatnika vinkovačkog Gradskog gospodarstva, koji skrbi o parkirališnim mjestima u Vinkovcima, 44-godišnji je vozač sprejem suzavcem poprskao po licu i na dva dana ga spremio u bolnicu

Brutalni napad dogodio se na parkiralištu na Trgu dr. Franje Tuđmana nakon što je kontrolor utvrdio da vozač nije platio parkiranje i izdao mu nalog za plaćanje dnevne karte. Vozač je prvo verbalno napao kontrolora koji ga je uputio u sjedište tvrtke u Glagoljašku, a potom je napao i službenika na blagajni u sjedištu Gradskog gospodarstva i prijetio mu. Opet se vratio na parkiralište i našao djelatnika te ga napao pogrdnim riječima i poprskao ga po licu tekućinom od koje mu je teško ozlijeđena rožnica.

'Nakon stravičnog događaja odmah smo pozvali policiju i hitnu pomoć, učinit ćemo sve da mu pomognemo. Riječ je o obiteljskom čovjeku, ocu dvoje djece i dragovoljcu Domovinskog rata koji je u strahu i šoku zbog navedenog događaja te je do daljnjeg na bolovanju', navodi se u priopćenju Gradskog gospodarstva. Kažu da ovo nije prvi napad na njihove djelatnike, ali je prvi ovako brutalan i s teškim posljedicama. Policija je ubrzo pronašla napadača.

– Utvrdili smo da je 44-godišnjak iz Cerne poprskao po očima 44-godišnjaka najvjerojatnije sredstvom za samozaštitu – rekao je Luka Barunčić, glasnogovornik PU vukovarsko-srijemske.