Crna kronika SLUČAJ NESTALE ANTONIJE

Provjerava se sumnjivi kamion u Lici

Iz Policijske uprave ličko-senjske noćas su potvrdili da je na području njihove policijske uprave zaustavljen kamion i da su u tijeku izvidi, no nisu željeli ni potvrditi niti opovrgnuti može li se taj kamion dovesti u vezu s nestalom djevojkom Antonijom Bilić

U Dnevniku Nove TV sinoć je objavljena neslužbena informacija da policija provjerava kamion koji bi mogao biti povezan s nestankom djevojke i da sumnjivo vozilo čeka dolazak forenzičara iz Zagreba kako bi se potvrdilo je li riječ o kamionu u kojeg je kobnoga 7. lipnja Antonija Bilić ušla te da se njihov dolazak očekuje u jutarnjim satima.

Ministar unutarnjih poslova Tomislav Karamarko jučer je u Šibeniku rekao da za nestalom 17-godišnjom Drnišankom Antonijom Bilić traga 1200 policajaca koji 'češljaju teren' na području Šibensko-kninske, Zadarske, Splitsko-dalmatinske i Ličko-senjske županije. U potragu su uključeni i pripadnici Hrvatske gorske službe spašavanja te članovi lovačkih društava, no, istaknuo je ministar Karamarko, još nema novih dokaza koji bi mogli upućivati na to što se dogodilo s nestalom djevojkom te da još nemaju registraciju kamiona u koji je ušla Antonija Bilić 7. lipnja ujutro na mostu preko Čikole, kada joj se izgubio svaki trag.

Traga se i za svjedokom, muškarcem u dobi od 60-ak godina koji je kobnog jutra također stopirao nedaleko od nestale djevojke.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još