Crna kronika ZADAR

Šibicom htio vidjeti gdje mu se prolio benzin pa zapalio auto!

Kad je zaustavio automobil, 42-godišnjak je šibicom htio osvijetliti mjesto gdje mu se prolio benzin, nakon čega je automobil planuo, a on se prestrašio i pobjegao ostavivši automobil u plamenu

ZADAR - U nedjelju nešto prije ponoći na raskrižju ulica Vlade Janjića Cape i Jurja Križanića u zadarskom naselju Put Bokanjca planula je Fiat Marea u vlasništvu jedne Zadranke.

Automobil je u cijelosti izgorio, a po dolasku policije i vatrogasaca korisnika automobila tamo nije bilo. Potvrdili su nam to u zadarskoj policiji iz koje tvrde da je razgovor s korisnikom auta, 42-godišnjim Zadraninom koji je kupio automobil, no nije ga prenio u svoje vlasništvo, obavljen u ponedjeljak ujutro nakon očevida.

Utvrđeno je da je 42-godišnjak vozio svoj stari i neregistrirani automobil te da je u automobilu imao kantu s gorivom koja mu je trebala poslužiti za motornu pilu sljedećeg dana. No, nakon vožnje, kako nam je potvrđeno, kanta s gorivom se prevrnula, a benzin se prolio po podu automobila.

Zaustavivši automobil, 42-godišnjak je šibicom htio osvijetliti mjesto gdje mu se prolio benzin, nakon čega je automobil planuo, a on se prestrašio i pobjegao ostavivši automobil u plamenu.

Zadranin je zadobio opekline, no konstatirane su mu, nasreću, lakše tjelesne ozljede.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još