Crna kronika RIJEŠENO TRIDESET KRAĐA

U Trogiru i Kaštelima otkrivene bande pljačkaša

Osam kaznenih djela i šteta od 150 tisuća kuna pripisuju se Trogiraninu Borisu K., a u Kaštelima je prijavljena šesteročlana banda maloljetnika

Kaštelanska i trogirska policija u jednom danu razriješile su čak trideset slučajeva krađe na svome području, pa za to kazneno prijavile sedam osoba.

U Trogiru je prijavljen 27-godišnji Boris K., za kojega je utvrđeno da je u proteklih devet mjeseci provalio u tri kioska, tri prodavaonice i dvije obiteljske kuće te tako počinio gotovo 150 tisuća kuna štete. U pretrazi njegova stana pronađen je dio ukradene robe, no najveći dio Boris je već uspio prodati te taj novac potrošiti. Zaradio je kaznenu prijavu.

U Kaštelima se, pak, stalo na kraj šesteročlanoj bandi koja je u nekoliko mjeseci uspjela počiniti čak 24 kaznena djela. Kao vođa pothvata identificiran je 21-godišnji Ante M., koji je sudjelovao u svim krađama, a povremeno mu se priključivalo ostalih šestero maloljetnika. U ovom slučaju kaznene prijave podnesene su Općinskom državnom odvjetništvu za mladež.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još