STO DOLARA JEFTINIJI

Xbox One u prodaju bez Kinecta!

15.05.2014 u 07:25

Bionic
Reading

Nakon što ga je prvotno želio prodati kao nezaobilazni dio Xbox iskustva, Microsoft će sada ipak u prodaju pustiti i verziju bez njega

Kada je Xbox One predstavljen javnosti, nastao je pravi košmar. Gameri su se digli na noge i prisilili Microsoft na drastične promjene u svojoj politici. Microsoft je tada, između ostaloga, želio da se konzolu ne može ni upaliti bez Kinecta.

 

Nakon burnih reakcija, omogućili su igračima da imaju ugašen Kinect, ali i ne da kupe konzolu bez njega. Dapače, konzola se ne može ni uključiti ukoliko nije fizički povezana s Kinectom.

 

Sasvim očekivano, još nismo vidjeli ni jedan naslov koji bi iskorištavao puni potencijal Kinecta, a sada je Microsoft odlučio u prodaju staviti i konzolu bez Kinecta. Mnogi će to sigurno pozdraviti s oduševljenjem s obzirom da će ta verzija stajati identično PlayStationu 4 – 399$ umjesto dosadašnjih 499$.

 

Xbox One bez kinecta u prodaju će sljedeći mjesec, na svim tržištima gdje se dosad prodavala i verzija s Kinectom. U prijevodu – Xbox One još ne očekujte u Hrvatskoj.