VISOKA POSLOVNA ŠKOLA LIBERTAS

VISOKA POSLOVNA ŠKOLA LIBERTAS

13.07.2009 u 14:29

Bionic
Reading

Visoka poslovna škola Libertas je privatno visoko učilište koje, sukladno Bolonjskoj deklaraciji i zakonskim propisima Republike Hrvatske, izvodi stručne studije ekonomije po modelu '3 + 2'

Trogodišnji stručni studij pod nazivom Poslovna ekonomija školuje stručnjake s ciljem njihovog brzog uključivanja u operativne poslove u gospodarstvu, posebice u području trgovine, bankarstva, osiguranja, financija i računovodstva.

Naši prostori za boravak i edukaciju smješteni su u modernom novoizgrađenom zdanju na Kennedyevu trgu 6b u Zagrebu, nedaleko od Dinamova stadiona i velebnog parka Maksimir, u akademskom okruženju gdje se ekonomska znanost uči i nadograđuje već više desetljeća.
Sve pojedinosti o studiju naći ćete na našoj WEB adresi: www.vps-libertas.hr

 

ANONIMNA ANKETA NAŠIH STUDENATA


Sukladno obvezama proisteklima iz Bolonjske deklaracije, Visoko učilište Libertas u stalnom je komunikacijsko-edukativnom prožimanju sa studentima.

Nedavna anonimno provedena anketa, vezana uz kvalitetu nastave, pokazuje pozitivne stavove studenata o predmetima izučavanja i o našim predavačima. Prikazujemo vam ih u skraćenom obliku:

PREDMET: Poslovna matematika          

KOMENTAR: Izuzetan profesor koji nas je više-manje sve uspio naučiti matematiku, i to vrlo uspješno! Jako sam zadovoljna njime! To je profesor pored kojeg ti ne trebaju instrukcije!

PREDMET: Elektroničko poslovanje        

KOMENTAR: Odlično! Profesor ima ogroman autoritet i na nenapadan način postiže da ga studenti pomno slušaju.

PREDMET: Poslovna informatika        

KOMENTAR: Sviđa mi se što uočava rupe u našem znanju, trudi se, nezanimljiv predmet informatike pretvori u zanimljiv, stvara volju za znanjem.


ZAŠTO BAŠ VISOKA POSLOVNA ŠKOLA LIBERTAS?

U vremenu naših časnih predaka, ime Libertas je oduvijek bilo drugo ime za slobodu i posebnost. Nešto poput nadvijenih krila zaštite. Libertas je oduvijek bio put stremljenja i mjera za život sretnog čovjeka. Libertas je bio put borbe i stjecanja, lampion u noći da se generacije ne izgube. Libertas je bio jednostavan, ali ponosan način življenja bez stege, bez tlake, oslobođena tijela i uma za put kroz umjetnost, trgovinu i napredak. Libertas je bio prava mjera za količinu slobode koja je podarena čovjeku da ne postane ohol i sebi stran.

LIBERTAS DANAS!

Libertas za nas prvenstveno znači mjeru za znanje, sa svim onim povijesno utkanim ponosom na generacije koje su pod okriljem Libertasa živjele i snove snivale. Libertas je danas kod nas moderan, ali izvorno dosljedan. Podaruje znanja o trgovini, stjecanju dobara i o svemu onome što je potrebno da vas u svijetu biznisa prepoznaju kao ravnopravnog sugovornika i poželjnog suradnika. I što još dobivate uz nas i s nama? Dio povijesti u sebe, čast i obvezu da ne ukaljate kroz vrijeme stvoreno ime, nama dano na uporabu, vama proslijeđeno za ponos i sjećanje.
Nudimo vam mjesto u timu. Prihvatite i odgonetnite kako tajne znanja postaju jednostavne, bliske i lako čitljive.
Na kraju puta; kroz slova, stranice knjiga i kroz zbor mudrih predavača, ostat ćete ponosni i nasmiješeni, jer ste dobro izabrali!!

Pitat će vas mnogi na raznim mjestima, na raznim stanicama vašeg puta kroz život, pa vas i mi pitamo: 'Što istinski želite postići u svom životu?'

1.    Snagu i moć spoznaje!? Imat ćete!
2.    Sigurnost i stav poslovnog čovjeka!? Steći ćete!
3.    Znanje koje ruši prepreke nepoznatog!? Dobit ćete!
4.    Novac za posao i slast!? Zaradit ćete!
5.    Iskreno divljenje i poštovanje okoline!? Doći će do vas?
6.    Slobodu da postanete sve ovo!?Dođite kod nas, naučit ćemo vas, jer Libertas je put i vodilja za uspjeh!
Da, vi ćete, birajući nas, dobro odlučiti! Vi ćete pobijediti. Vi ćete uspjeti, stjecati i imati. Vi ćete biti sretni i slobodni.
'Jer samo onaj koji zna sa sobom nosi slobodu izbora, sa sobom nosi snagu i umijeće da vodi druge i da im bude uzor.'

Prijavite se za razredbeni ispit nahttp://www.vps-libertas.hr/UvjetiUpisa/PE1god.aspx, ako ste  završili srednju školu u trogodišnjem ili četverogodišnjem trajanju. Sve dodatne informacije potražite na službenim stranicama Visoke poslovne škole Libertas http://www.vps-libertas.hr/ ili pošaljite upit na poslovna.skola@libertas.hr ili na info telefon (01) 23 23 377.