GHOST RECON: ALPHA

Ubisoft snima kratki film 'Ghost Recon' za 10 milijuna dolara

04.05.2012 u 09:35

Bionic
Reading

'Ghost Recon: Alpha' bit će naziv kratkog filma koji Ubisoft snima u suradnji s ekipom koja na policama drži čak nekoliko Oscara

Ghost Recon: Future Soldier na tržištu će se pojaviti još ovoga mjeseca, točnije – 24. svibnja na PS3 i Xboxu 360 te 14. lipnja na PC-u. Kao što već sigurno znate, radi se o kombinaciji TPS-a i FPS-a smještenog u bližu budućnost u kojemu Ghost team sastavljen od Kozaka, Ghost Leada, Peppera, i 30k-a istražuje ubojstvo drugog Ghost teama na nekoliko lokacija diljem svijeta.

 

Nekoliko novinara koji su zasad uspjeli odigrati nekoliko sati igre tvrdi da se radi o dumbed-down Ghost Recon iskustvu, što znači da je igra u odnosu na cijelu franšizu prilično pojednostavljena i time približena širim masama, što se starim obožavateljima serijala sigurno neće previše svidjeti.

 

 

Također, kada je prije nekoliko dana objavljen prvi trailer za Black Ops II, mnogo gejmera opisivalo je kao mješavinu Battlefielda 2142 i Future Soldiera, zbog čega će krajem godine biti vrlo zanimljivo hoće li nam bolju igru dostaviti Ubisoft ili pak Treyarch.

 

Kako bi pak promovirali igru, ali i budućim igračima objasnili događaje prije događaja u samoj igri, Ubisoft je odlučio snimiti kratki prequel film pod nazivom Ghost Recon: Alpha. Ubisoft je za realizaciju projekta namijenio čak desetak milijuna američkih dolara i angažirao nekoliko vrhunskih filmaša;

 

Redatelji: Hervé de Crécy i François Alaux (dobitnici Oscara 2010)

Producent: Rhea Scott

Scenarij: Tim Sexton (nominiran za Oscara za scenarij 'Children of Men), Gregory Puss

Kamera: Trent Opaloch ('District 9')

Montaža: Pietro Scalia (dobitnik dva Oscara; za 'Black Hawk Down' i 'JFK')

Zvučni efekti: Per Hallberg (dobitnik dva Oscara; za 'The Bourne Ultimatum' i 'Braveheart')

Dizajn kostima: Sammy Sheldon ('V for Vendetta', 'Kick-Ass', 'X-Men: First Class', 'Black Hawk Down')

Savjetnik za naoružanje: Harry Humphries ('Transformers', 'Thor', 'Iron Man' i 'Armageddon')

 

Film bi trebao biti objavljen tijekom ovog mjeseca, prije izlaska Ghost Recon: Future Soldiera, a zasad možete pogledati trailer.