KONAČNO DOMA

Stephanie: Najviše mi je nedostajala seka Melanie

12.01.2013 u 17:57

Bionic
Reading

Stephanie Milda stigla je u Zadar u petak navečer, a već u subotu roditelji Anita i Ivica izašli su u susret zadarskim novinarima spremno odgovarajući na njihova pitanja ispred obiteljskog doma

'Ne boli me više', kazala je malena petogodišnja heroina Stephanie koja je svojim osmijehom osvojila srca sugrađana. Otkrila je da joj je tijekom liječenja u Chicagu najviše nedostajala starija seka Melanie, koja se s ocem vratila u Zadar zbog školskih obveza. Mama Anita je kazala da je Stephanie operacijom u Americi zaliječena i da je njezino stanje za sada zadovoljavajuće. Dobila je pet kilograma, narasla je, osjeća se dobro.

'Kod Arnold-Chiari malformacija uvijek su moguće komplikacije, nadamo se da do njih neće doći. Stephanie će nastaviti s terapijom u Zadru. U Chicagu smo ostali duže jer su je boljele noge', pojasnila je majka Anita Milda zahvalivši svima onima koji su pomogli njezinoj obitelji, građanima Zadra, Hrvatske i hrvatskim iseljenicima u Chicagu.

Obitelj Milda najavila je da će krajem mjeseca objaviti kompletnu dokumentaciju o humanitarnoj akciji koja je podignula na noge cijelu Hrvatsku. Najavili su i osnivanje Zaklade Stephanie Milda u koju će ući sav novac neiskorišten za liječenje malene Stephanie. 'Pomoći ćemo ne samo financijski, već i iskustvom drugoj djeci i od toga ne odustajemo', poručili su Anita i Ivica.