BEZUSPJEŠNO

Srpska policija objavila fotografije podzemnih tunela u kojima traže nestalu djevojčicu

29.03.2024 u 15:36

Bionic
Reading

Specijalističke ekipe za spašavanje iz ruševina Sektora za izvanredne situacije iz Beograda i Novog Sada, zajedno sa ostalim pripadnicima srpskog MUP-a od ranih jutarnjih sati temeljito su pretražili tunel, podzemne kanale i okna s ukupno dužine oko 4,5 kilometara, na području Banjskog Polja do grada Bora, a tom prilikom nisu pronađeni nikakvi tragovi koji bi ukazivali da se tu nalazila dvogodišnja Danka Ilić, priopćio je srpski MUP

Nakon više od 70 sati detaljne pretrage terena u Banjskom polju, pripadnici Ministarstva unutarnjih poslova nastavljaju intenzivan operativni rad na pronalasku djevojčice i utvrđivanju svih činjenica i okolnosti nestanka djeteta.

Podsjetimo, od prijave nestanka 26. ožujka, u potrazi za nestalom djevojkom sudjelovalo je više stotina pripadnika policije. Oni su pregledali šire i uže područje ovog mjesta ukupne površine oko 10 četvornih kilometara.

Fotografije podzemnih tunela od Bora do Banjskog polja Izvor: Licencirane fotografije / Autor: MUP Srbije

Djevojčica Danka nestala je u utorak oko 13.45 sati u Banjskom polju. Ima smeđu kosu, smeđe oči, visoka je oko 85 cm. U trenutku nestanka bila je odjevena u maslinastozelenu jaknu, ljubičaste hlače i crne tenisice.