bronca na ep u danskoj

Rukometašicama čestitali Milanović, Plenković, HOO, HNS, Dinamo, braća Sinković...

20.12.2020 u 20:03

Bionic
Reading

Čestitke hrvatskim rukometašicama na osvojenoj bronci na Europskom prvenstvu u Danskoj stižu sa svih strana

"Čestitke našim rukometašicama na osvojenoj brončanoj medalji na EP-u u Danskoj! Ovaj veliki uspjeh rezultat je sjajne igre, vašeg zajedništva i velikog srca koje ste pokazali na terenu," objavio je na twitteru predsjednik Vlade Andrej Plenković. Rukometašicama je na facebooku čestitao i predsjednik RH Zoran Milanović.

Bravo! Čestitam hrvatskim rukometašicama na osvojenoj brončanoj medalji na europskom prvenstvu. Ovo je veliki dan za...

Posted by Zoran Milanović on Sunday, December 20, 2020

Predsjednik Sabora Gordan Jandroković također je uputio čestitku.

"Uime Hrvatskoga sabora i osobno upućujem iskrene čestitke svim rukometašicama, izborniku Nenadu Šoštariću i kompletnom stručnom stožeru na osvojenoj povijesnoj brončanoj medalji na Europskom prvenstvu u izravnoj borbi protiv domaćina Danske. Tijekom cijelog prvenstva, a posebno u današnjoj utakmici, pokazale ste čvrstinu, srčanost i pozitivan stav i ostvarile sjajan rezultat koji nitko nije očekivao.Hvala vam na radosti koju ste donijele svima nama u ova izazovna vremena. Vaša brončana medalja ima zlatni sjaj. Želim vam još puno uspjeha na budućim natjecanjima“, stoji u čestitki predsjednika Hrvatskoga sabora Gordana Jandrokovića.

  • +21
Slavlje hrvatskih rukometašica, EP za rukometašice 2020. hrvatska ženska rukometna reprezentacija Izvor: Profimedia / Autor: HENNING BAGGER / AFP / Profimedia

Osim državnog vrha, odabranicama izbornika Nenada Šoštarića čestitao je i Hrvatski olimpijski odbor, Hrvatski nogometni savez, Dinamo, Osijek, Cibona, PPD Zagreb, braća Sinković... Čestitke su stizale preko svih mogućih kanala, od društvenih mreža, do sms poruka i telefonskih poziva.

"Čestitamo im na veličanstvenom, povijesnom uspjehu. Bravo, bravo, bravo," poručili su iz HNS-a.

"Iskrene čestitke našim rukometasicama na povijesnom uspjehu. Ponosni smo," napisali su na twitteru olimpijski pobjednici braća Valent i Martin Sinković.

  • +27
Hrvatska - Danska, utakmica za treće mjesto na Euru 2020. Izvor: Profimedia / Autor: BO AMSTRUP / AFP / Profimedia

"Rapsodija naše ženske rukometne reprezentacije završava na postolju. Slaveći u utakmici s Danskom, Hrvatska je osvojila treće mjesto u Europi. Bravo djevojke! Ponosni smo na vas," poručili su iz HOO-a.

"Čestitke od srca na hrabrosti, srčanosti i ustrajnosti koje su dovele do brončane medalje. Veliki bravo za cijelu reprezentaciju," objavio je Hrvatski košarkaški savez.