SPLITSKI GRADONAČELNIK

Puljak: Širi se lažni video kako 'ubijam oko' na sjednici Gradskog vijeća

11.12.2023 u 23:45

Bionic
Reading

Gradonačelnik Splita i predsjednik stranke Centar Ivica Puljak oglasio se na Facebooku nakon što se ranije danas na društvenim mrežama počela dijeliti snimka koja ga prikazuje kako spava tijekom sjednice splitskog gradskog vijeća.

'Na društvenim mrežama se širi lažni video, u kojem ja 'ubijam oko', tj. spavam, na sjednici Gradskog vijeća. Pravi video je ovdje, a ovaj lažni je u komentaru i u njemu je izrezano samo dio slike i par sekundi, te je montiran da se prikaže i širi lažna informacija. No, drago mi je da je sjednica Gradskog vijeća Splita postala tema među našim sugrađanima pa barem i na ovaj način', napisao je Puljak na toj mreži i dodao:

'Zato ću skrenuti pažnju na to što smo na toj sjednici napravili za Split: usvojen je najveći proračun i pokrenut najveći investicijski ciklus u povijesti Splita, kroz kojeg ćemo: napraviti projekt plaže Žnjan, dovršiti i pokrenuti Tehnološki park, sagraditi 5 novih vrtića, 6 školskih dvorana, proširiti 15-ak škola, napraviti veći broj garaža i komunalnih centara, obnoviti Dom mladih, napraviti par bazena i dvorana na istoku grada, sagraditi Škversku ambulantu, obnoviti Poljud i sagraditi novi stadion na Brodarici i započeti održivi projekt gradnje stanova za dugoročni najam, riješiti promet na Istočnoj obali, započeti gradske projekte Kopilica, Duilovo, Stari Hajdukov plac i Poljud, zazeleniti Split, proširiti pješačke zone, obnoviti Rivu, dovršiti projekt gospodarenja otpadom, uvesti nove linije gradskog prometa, uvesti LED rasvjetu, na krovove javnih objekata staviti solarne elektrane … i još mnogo toga.

Ovo su sve projekti koji me drže jako motiviranim, a sigurno ne pospanim. No, očito nekome smeta ova prevelika aktivnost u Splitu pa me želi i na ovako smiješan način diskreditirati', poručio je.