razbjesnio navijače

Prlja se ispričao zbog šale na račun Hajdukovih juniora: 'Beskrajno mi je žao'

25.04.2023 u 13:48

Bionic
Reading

Pjevač grupe Let 3 Zoran Prodanović Prlja razbjesnio je navijače Hajduka objavom na Twitteru nakon poraza juniora u finalu UEFA Youth Leaguea, a sada se zbog svoje šale ispričao

Zoran Prodanović Prlja se ispričao na Twitteru nakon što je objavio fotografiju fritula na kojoj piše 'neka se momci naviknu' i tako razbjesnio navijače Hajduka.

'Priznajem, pogriješio sam što sam se išao dirati u ono što nam je svima najdraže, a to su naša djeca i beskrajno mi je žao zbog toga, te ovim putem molim svih koje je povrijedila moja objava za oprost. I sam sam roditelj tako da je moj grijeh samim time još i teži', napisao je Prlja.

'Jednostavno, prst mi je bio brži od pameti. Ne bih volio da se ovo shvati kao puko saniranje štete jer ovo što pišem, pišem iskreno i u vjeri da će doći do onih kojima je namijenjeno, tako da vas molim i za RT ove objave', dodao je u novoj objavi.

'Također želim naglasiti da ta moja objava nema nikakve veze s Letom 3 koji sam također doveo u nelijepu situaciju svojom nepromišljenošću, isprika ostalim članovima zbog toga. Apeliram na razum svih i još jednom se iskreno ispričavam svima. Hvala', zaključno je napisao na Twitteru.

Prlja je objavom pored Hadukovih najvijača razljutio i odvjetnika i nekadašnjeg predsjednika Nadzornog odbora Hajduka Ljubu Pavasovića Viskovića.