NOGOMETna diplomacija

Predsjednica otkrila koliko će nas koštati novi izlet u Rusiju: Ovog puta neće nositi dres

06.07.2018 u 14:15

Bionic
Reading

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović komentirala je putovanje u Soči, u kojem hrvatska reprezentacija igra s domaćinom Rusijom četvrtfinalu utakmicu Svjetskog prvenstva u nogometu, otkrivši da će se troškovi puta za cijelu delegaciju kretati oko 40 tisuća kuna

'Idem službeno ovoga puta. Najradije dolazim na utakmice kao navijač, a mislim da bi bilo neprimjereno i uvredljivo prema domaćinu da ne odem u VIP ložu, gdje moram poštivati pravila ponašanja i odijevanja, no to ne znači da neću svim srcem navijati za našu reprezentaciju', rekla je predsjednica te dodala kako će posjet Rusiji biti prigoda za 'nogometnu diplomaciju', javlja N1.

U Rusiji će se susresti i s premijerom Dmitrijem Medvedevim. Neće putovati državnim zrakoplovom, nego komercijalnom linijom. 'To nije neuobičajeno jer sam i u Italiju i u Iran putovala komercijalnim linijama. Odlazak komercijalnom linijom znači dvostruko manje troškove', kazala je Grabar Kitarović, dodavši da su se svi koji putuju odrekli dnevnica.

>>> Evo što čitatelji tportala misle o ulasku Grabar Kitarović u svlačionicu

Vjeruje da će Hrvatska pobijediti, a zahvalna je nogometašima i izborniku Zlatku Daliću istaknuvši da su igrači 'naš ponos'.

Najavila je i da će se ponovno spustiti među igrače u svlačionicu nakon utakmice, bez obzira na rezultat.

'Otići ću ih pozdraviti nakon utakmice i nadam se da ću u međuvremenu stići na sebe staviti dres', kazala je Grabar Kitarović te je posebnu potporu dala našem kapetanu Luki Modriću.

  • +5
Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović na utakmici Hrvatska - Danska Izvor: Cropix / Autor: Boris Kovacev/ CROPIX