BLACK FLAG

Ovako će novi Assassin's Creed izgledati na PlayStationu 4

10.05.2013 u 14:57

Bionic
Reading

Nakon što se Sony pohvalio razlozima zbog kojih bi trebali Watch Dogs kupiti upravo u verziji za PlayStation 4, isto su učinili i s nadolazećim Assassin's Creedom

Ubisoft je mnoge iznenadio najavom potpuno nove Assassin's Creed igre samo nekoliko mjeseci po izlasku Assassin's Creeda III koji je bio smješten u vrijeme američke revolucije. Assassin's Creed IV: Black Flag biti će smješten na područje Kariba a glavnina njegove radnje odvijati će se u gradovima Havane, Kingstona i Nassaua.

 

Igrači će preuzeti ulogu Edwarda Kenwayja, djeda Connora, protagonista Assassin's Creeda III. Ubisoft je očito shvatio koliko su im uspjele pomorske borbe u prethodnom naslovu pa će one u Black Flag igrati još važniju ulogu.

 

Igra je u razvoju za PC, PS3, Xbox 360, Wii U i PlayStation 4 platforme, a vjerojatno i za novi Xbox. Iako datum izlaska verzije za PS4 još uvijek nije obznanjen, Sony ne gubi vrijeme pa su tako brže-bolje odlučili reći obožavateljima franšize zašto bi trebalo kupiti upravo next-gen inačicu igre;

 

 

Kao što se može i očekivati, najbitnije razlike biti će prije svega na grafičkom planu iako ni tu ne treba očekivati čuda s obzirom da će se najvjerojatnije raditi tek o portu s nekim vizualnim poboljšanjima. Slično je najavljeno i za Watch Dogs koji će u verziji za PS4 biti u sušiti identičan verziji za PS3 uz neke blagodati poput napučenijih gradova i slično.

 

Za više detalja o Assassin's Creedu IV: Black Flag provjerite našu opširnu najavu.