svađa u mostu

Marin Miletić citirao Bibliju i poručio: Sve će biti dobro

24.04.2024 u 10:13

Bionic
Reading

I dok se čekaju konferencije za medije Marije Selak Raspudić i Bože Petrova, na Facebooku se oglasio Marin Miletić

'Nikome dobri Bog ne daje niti jednog grama tereta da nosi više nego li može nositi. A oni koji se pouzdaju u Njega, slomiti se ne mogu. Ta ne ovisi naš pad, naše lomljenje o ljudima, jer ili stoji ili pada - stvar je Gospodina, govori Riječ Božja u Bibliji. Uvjeren sam, bit će dobro', napisao je Miletić na Facebooku.

Javnost bruji o sukobu u Mostu koji bi mogao dovesti do toga da bračni par Raspudić napusti tu stranku, a navodno je direktan povod za to bila podjela mjesta na listi za europske izbore.

Kako smo pisali, svađa u Mostu nastala je oko toga hoće li na čelu liste biti Marija Selak Raspudić ili Marin Miletić.

Gotovo pred sam kraj predviđenog roka u utorak Most je predao DIP-u svoju listu. Na izbore izlaze s Hrvatskim suverenistima i HSP-om. Čelnik Mosta Božo Petrov, koji predvodi tu listu, nije htio komentirati nagađanja o raskolu u stranci i odlasku bračnog para Raspudić.

  • +11
Most predao listu za europske izbore Izvor: Pixsell / Autor: Neva Žganec

Iza njega je Zvonimir Troskot, potom Dominik Klemenčić (Suverenisti), na četvrtom mjestu Željko Glasnović (HSP), slijede Nikola Grmoja, Petra Mandić, Kristina Jerčić, Ivan Vidović, Kristina Bakula, Anamarija Jurković, Željka Ilijaš Baričević te na zadnjem mjestu Marin Miletić. Inače, HSP je u DIP-u bio najavljen za predaju liste kao samostalna stranka, no kako neslužbeno doznajemo, odustali su pa su ih iz Mosta zvali da se pridruže njima.

O navodnom raskolu u stranci i odlasku bračnog para Raspudić, o čemu su tijekom utorka procurile neslužbene informacije, a upravo zbog navodnog neslaganja prilikom slaganja liste za europske izbore i sukoba s Miletićem, Petrov nije htio govoriti. O svemu će, najavio je, više reći u srijedu, nakon što Marija Selak Raspudić ispriča svoju stranu priče.