NEUMORNI MINISTAR

Jovanović: Neka se Čičak pridruži Markoviću i Mamiću pred ogledalom

06.04.2012 u 22:51

Bionic
Reading

Ministar Željko Jovanović ne popušta kada je riječ o čelnim ljudima Hrvatskog nogometnog saveza. Nakon što se u cijelu polemiku uključio i predsjednik HHO-a Ivan Zvonimir Čičak, i njega je ministar prozvao

Ministar znanosti, obrazovanja i sporta Željko Jovanović prije nekoliko dana po tko zna koji put se oštro obrušio na Vlatka Markovića, Zorislava Srebrića te Zdravka Mamića, kojima je poručio 'da se prime za ruku, pogledaju u ogledalo i pljunu u to što vide'. Zbog tih njegovih riječi reagirao je i predsjednik HHO-a Ivan Zvonimir Čičakkoji je branio prozvani trojac od ministra.

Preko svog Facebookprofila ministar se ispričao, ali ne Markoviću, Srebriću i Mamiću, već građanima koji su čuli te njegove riječi.

'Ministar ne smije lagati, varati, krasti, trošiti javni novac za stranačke i osobne potrebe, ne smije puniti stranačke crne fondove, ne smije osmišljavati projekte poput Fimi medije kojima zloupotrebljava proračunski novac. Kada razgovara s građanima, ministar mora pokušati poslati poruku tako da oni kojima je poruka namijenjena razumiju što im poručuje. Moja je poruka trojci da stane pred ogledalo na sreću apsolutno neprimjerena za ogromnu većinu građana Hrvatske i ja im se ispričavam što su je morali čuti, ali to je jedini jezik koji spomenuta trojka razumije', napisao je Jovanović, a prenosi riječki Novi list. Ministar je spomenuo i Ivana Zvonimira Čička, uzvrativši mu da se 'i on može slobodno pridružiti pred ogledalom Mamiću, Markoviću i Srebriću'.