TRAPATTONIJEVE TRUPE

Irci puni optimizma: Možemo čak i do kraja!

23.05.2012 u 13:50

Bionic
Reading

Kako se približava početak Eura, tako se sve više pažnje okreće hrvatskim protivnicima u skupini. Bilićevi izabranici će prvu utakmicu prvenstva igrati protiv Irske čiji napadač Kevi Doyle smatra kako bi mogli biti iznenađenje Eura

Jedna od uzdanica Giovannia Trapattonija trebao bi biti i napadač Wolverhamptona Kevin Doyle. S obzirom da je Irska prvi protivnik 'kockastih' na Euru jasno je da je zanimljivo vidjeti kako oni doživljavaju svoje šanse na euru. Prema riječima 28-godišnjeg Doylea, Irska bi mogla biti iznenađenje prvenstva.

'Ako nastupate na prvenstvu, onda imate i priliku osvojiti naslov. Ne mislim da je to ludost. Naš izbornik nam je dao za primjer Grčku. No, najteži dio je proći skupinu. Pokazalo se da kad igramo protiv jakih reprezenetacija da na kraju završimo jako dobro na prvenstvima', kazao je Doyle koji očito puca od samopouzdanja te je nastavio.

'Na svjetskom prvenstvu 1990. i 1994. smo igrali u četvrtfinalu, skupinu smo prošli 2002., što pokazuje da smo dobro prolazili na velikim natjecanjima', rekao je Doyle.

Irska će se morati boriti sa Hrvatskom, Španjolskom i Italijom.

'Nitko nas neće uzeti zdravo za gotovo. Talijani sigurno neće, to sam siguran jer smo se s njima susreli tri puta u posljednjih nekoliko godina', završio je Doyle.