na naplatnoj postaji

Horor kod srpsko-makedoske granice: Pucao u ženu pa u sebe

07.03.2024 u 23:49

Bionic
Reading

Na naplatnoj rampi kod Preševa večeras se dogodio pokušaj ubojstva i samoubojstvo, javljaju srbijanski mediji

Prema neslužbenim informacijama, muškarac i žena koji su bili u automobili su se posvađali. Žena je izišla iz automobila, a muškarac je u nju ispalio dva metka, a zatim počinio samoubojstvo, piše Blic.rs.

Policija je blokirala taj dio puta.

Kako pišu srbijanski mediji, riječ je o mlađoj ženi s teritorija Srbije dok je u nju pucao stariji muškarac, državljanin Sjeverne Makedeonije, albanske nacionalnosti, saznaju Novosti.

Kako doznaje Kurir, ranjena žena je primljena u Zdravstveni centar Vranje gdje joj je napravljena dijagnostika, a s obzirom na težinu ozljeda, upućena je u UKC Niš.

'U pitanju su teške ozljede u predijelu vrata', rekao je za Kurir načelnik Službe za prijam i zbrinjavanje urgentnih stanja Zdravstvenog centra u Vranju, dr. Ljubiša Stojilković.

Ne bojte se potražiti pomoć

U sklopu Klinike za psihijatriju Kliničkog bolničkog centra Zagreb djeluje Centar za krizna stanja i prevenciju suicida, u koji se može doći bez najave i uputnice između 8 i 20 sati ili nazvati telefon 01 2376 470 od 0 do 24 sata. Tu su i Plavi telefon 01 4833 888 i Psihološki centar TESA 01 4828 888.