MEĐUSOBNE UVREDE

Doris Košta izbjegla susret s Grgićem i Štimcem na sudu

03.04.2012 u 15:05

Bionic
Reading

Na splitskom Općinskom sudu trebali se u sporu Blaž Slišković protiv Hajduka oči u oči naći Doris Košta, Igor Štimac i Branko Grgić, no odvjetnica je izbjegla susret i na ročište poslala vježbenicu

Interes brojnih medija privuklo je današnje ročište na Općinskom sudu u Splitu, na kome bivši trener Hajduka Blaž Slišković tuži Hajduk za oko 200.000 eura na ime neisplaćenih stavki iz ugovora.

No nije to bio jedini razlog medijskog interesa. Blaža Sliškovića zastupa Doris Košta, odvjetnica koja je u nekoliko navrata napadala Igora Štimca i tvrdila kako je pronevjerio novac iz transfera Darija Srne i Stipe Pletikose u Šahtar.

Ni Štimac nije ostajao dužan Košti, štoviše, tvrdio je kako je ona jako dobro naplatila svoje usluge u Hajduku, koga je godinama zastupala, a i njemu je osobno ostala dužna pozamašnu svotu eura, koju joj je posudio za kupnju stana.

No do susreta nije došlo. Košta se nije pojavila a ni ročište nije održano, jer nije došao ni Sliškovićev svjedok Ahmet Pašalić, pa je sutkinja raspravu odgodila do 11. svibnja.