juniorova 'nepodopština'

Đakić sinovljev govor mržnje pripisao mladenačkoj ludosti i čitanju gluposti na internetu

15.01.2019 u 09:49

Bionic
Reading

Josip Đakić, saborski zastupnik HDZ-a i predsjednik HVIDRA-e u razgovoru za Novi list požalio se da virovitički novinari Ivan Žada i Goran Gazdek o njemu nikad nisu napisali niti slova pozitivnog. Ispad sina Ivana koji je prijateljima 'Srbićima' Božić čestitao slikom ustaše koji u ruci drži glavu četnika pripisao je 'mladenačkoj ludosti i glupostima koje čita na internetu'

'Uvijek samo drvlje i kamenje. Tu je riječ o čito ideološkoj mržnji prema meni i HDZ-u. Čak i kada ih se plaćalo putem subvencija, oni (Gazdek i Žada) su nas derali. Nakon što su im te subvencije obustavljene, postali su histerični, prave hijene. Žele uništiti i mene i svakog u HDZ-u', kazao je Đakić.

Na opasku novinara da je Žadi prijetio njegov sin Ivan zbog čega ga je on prijavio policiji Đakić je to pripisao neiskustvu svog juniora.

'Kao mlad i neiskusan pomalo nadobudan, upotrijebio je nešto najgore. To je činjenica i ja to ne opravdavam. Braneći u jednom razgovoru mene Ivan je zakopao sebe, čineći propust koji nije smio. No, uvijek sam ja njihova meta, ne Ivan.

Na novinarsku konstataciju da mu je sin pretjerao s 'čestitkom' Srbima za pravoslavni Božić Đakić je rekao da je on punoljetna osoba koja odgovara za svoje postupke.

'Koliko mogu utjecati na Ivana , ja to i radim, savjetujem ga kako bi se trebao ponašati. Volio bi da me puno više sluša i da postupa kako bi trebao. Nažalost, u pitanju su mladenačka ludost i čitanje raznih gluposti na internetu, govora mržnje, to su uzroci ove nepodopštine koju je napravio. Ali Ivan je moj sin i ja ga se neću odreći i nastojat ću mu pomoći u životu koliko god mogu, jasno u zakonskim okvirima', kazao je Đakić za Novi list.

  • +4
Ivan Đakić Izvor: Pixsell / Autor: Robert Anic/PIXSELL