Resident Left 4 Evil 2

CAPCOM i Valve objavili novi zajednički projekt

18.03.2013 u 13:52

Bionic
Reading

Jedni od najvećih izdavača gaming industrije, Capcom i Valve, najavili su suradnju.

Zajednički projekt pod nazivom ‘Resident Evil 6 x Left 4 Dead 2’ omogućit će igračima, koji odaberu ekskluzivni PC The Mercenaries: No Mercy mod, korištenje nekog od četveročlane skupine preživjelih iz popularne igre Left 4 Dead. Igrači mogu birati nekog od legendarnih likova kao što su: Coach, Nick, Ellis i Rochelle koji će, samo za Resident Evil 6, koristiti i posebno prilagođena oružja.

 

Kameo pojavljivanje imat će i neslavna dvojica posebno zaraženih zombija – Mini Tank i Witch, a njihova uloga je nemilosrdno napadati igrače bez obzira na to kojim se likom služe. Ovo 'ukrižavanje' ima utjecaj na obje strane, tj. i oni s PC verzijom Left 4 Dead moći će vidjeti poznata Resident Evil 6 čudovišta kao što su: Lepotitsa, Napad i Ogroman kako napadaju u njihovoj igri.

 

Capcom i Valve najavljuju kako će sav sadržaj biti besplatan za fanove obje igre tj. automatski će se downloadati svim vlasnicima igara.

 

 

Chet Faliszek (Valve) komentirao je: 'Veliki smo fanovi Resident Evila te kada se pojavila prilika da radimo s Capcomom na kombinaciji L4D2 i RE6m, zgrabili smo ju bez razmišljanja.'

 

Producent Resident Evila 6, Yoshiaki Hirabayashi dodao je: ' Tim Resident Evila 6 uživao je radeći na ovom projektu, a uvjereni smo i da će naši obožavatelji uživati u njemu! Nadamo se da će vam se svidjeti ovaj jedinstveni sadržaj.' Rezultati ove zanimljive suradnje ugledat će svjetlo dana 5. travnja.