KUĆNI RED

Bušenje guma na gradilištu kuće sestre Dijane Čuljak

29.03.2013 u 11:07

Bionic
Reading

Radovi u centru Zadra na staroj i derutnoj kući koju je kupila sestra Dijane Čuljak, odvjetnica Maja Cenić, u tolikoj su mjeri zasmetali nekom od stanara obližnjih zgrada da je mir i tišinu odlučio potražiti bušenjem guma i šaranjem po radnom vozilu izvođača radova

Podsjetimo, Maja Cenić osnovala je tvrtku Zadarske vile čija je direktorica poznata atletičara Ivana Brkljačić te je krenula u obnovu kuće u kvartu Kampo kaštelo na Poluotoku. Građevinska dozvola postoji, službene zabrane radova nema, a, prema najavama, kuća će služiti za najam.

Buka koja prati radove povod je reakciji susjeda koji je vozilo tvrtke GB Gradnja iz Krapine išarao natpisom 'Kućni red' te mu je probušio tri gume. Poruku upozorenja ostavio je i na svježe ofarbanom zidu pročelja zgrade na koje je napisao 'Prestanite bušiti od 14 do 17 sati'. Oštećeni građevinari sumnju na jednog od susjeda koji im, kako kažu, svakodnevno zagorčava život pozivajući sve moguće inspekcije, saznaje portal 057info. Slučaj je prijavljen policiji.