JAVNI PROTEST

Boysi 'ukrasili' Udrugu prvoligaša - osmrtnicom!

17.04.2012 u 17:22

Bionic
Reading

Stotinjak navijača Dinama okupilo se pred Udrugom prvoligaša u samom središtu Zagreba, te simboličnim postavljanjem osmrtnice pred vrata i paljenjem lampaša, pokazalo što misli o trenutnom stanju u domaćem nogometu i onima koji ga vode

Stotinjak navijača Dinama okupilo se u 17 sati ispred ulaza u službene prostorije Udruge prvoligaša u samom središtu Zagreba, te malim zanimljivim perfromansom iskazalo što misli o stanju u domaćem nogometu i ljudima koji ga vode na svim razinama. Bad Blue Boysi se ne jednom već pokazali što misle o vrhu Hrvatskog nogometnog saveza i čelnicima Dinama, a sad su na red došli i oni koji preko spomenute Udruge vode hrvatski klupski nogomet.

Prekrivši crnom plahtom tablu s natpisom Udruge prvoligaša, a zatim i postavljanjem osmrtnice pred vrata Udruge, BBB-ovci su na vrlo jasan način pokazali kako misle da je domaći nogomet - mrtav. Uslijedilo je paljenje lampaša i polaganje jedne bijele ruže, a sve ispred transparenta na kojem je pisalo 'Ubojice hrvatskog nogometa'.

Sve je trajalo manje od pet minuta, nakon čega su se navijači uputili prema Kranjčevićevoj ulici gdje je njihov Dinamo sat vremena kasnije trebao započeti svoj uzvrat polufinala Kupa protiv Zagreba.

Kažimo tek i da je na osmrtnici pisalo: S tugom i nevjericom objavještavamo vas da je preminuo hrvatski nogomet. Počivao u miru Božjem. Ožalošćeni: hrvatske navijačke skupine i ostali nogometni navijači.