KOCKANJE

Zynga nudi Poker za 'pravi' novac

03.04.2013 u 17:00

Bionic
Reading

Zynga je pokrenula kockarske servise na kojima igrači igraju dobro poznate igre poput ZyngaPokera za pravi novac. Jedina kvaka - servisi su dostupni samo u Velikoj Britaniji

Nakon što je milijune igrača na Facebooku 'navukla' na poker i druge kartaške igre, Zynga je pokrenula i pravu kockarsku stranicu.

Kako su objavili na službenom blogu, punoljetni stanovnici Velike Britanije mogu se priključiti ZyngaPlusPokeru i ZyngaPlusCasinu, dvjema stranicama koje će nuditi 160 različitih kockarskih igara - od Pokera preko BlackJacka pa do popularnih 'automata'.

ZyngaPlusPoker fokusirat će se na pokeraške igre i turnire, ZyngaPlusCasino bavit će se drugim kockarskim igrama, a igrači će ulagati i zarađivati pravi novac. Igrači će se morati registrirati i uplatiti polog koji će koristiti tijekom igre, a na taj isti račun uplaćivat će im se i eventualni dobici.

Iz Zynge su najavili kako do kraja godine planiraju kockarske usluge pružati i na mobilnim uređajima u Velikoj Britaniji, a u planu im je pokrenuti slične servise i u SAD-u te ostatku svijeta.

Podsjetimo, Zynga je krajem 2012. zabilježila loše poslovne rezultate što je rezultiralo ukidanjem nekih igrica koje su bile dostupne na Facebooku i otpuštanjem većeg broja zaposlenika.

U posljednje vrijeme Zynga se sve više udaljava od Facebooka i svoje igrače sve češće zove da igraju omiljene igre na web-stranici umjesto na Facebooku.