ESPORTS

ZOWIE je službena marka ljetnog DreamHacka

16.06.2016 u 19:21

Bionic
Reading

BenQ ZOWIE sudjelovat će na četvrtom događaju serije turnira DreamHack ZOWIE Open – događaju DreamHack Summer, jednom od najvećih u seriji DreamHack, koji se odvija jedanput godišnje u gradu Jönköpingu u Švedskoj

Sve igre igrat će se na BenQovim monitorima. Pored toga, ZOWIE je proširio svoje partnerstvo s DreamHack ZOWIE Openom pa će tako od sada isporučivati svoje monitore za konzole iz serije RL za Capcom Pro Tour Street Fighter V Tournament i Pokkén Tournament.

Na DreamHackovom događaju u Švedskoj, ZOWIE će po prvi puta izlagati u nordijskim zemljama. Posjetitelji će moći iskušati cijeli raspon njihove ponude periferija za gejming, od SR i TF podloga za miševe pa do miševa iz serija EC, ZA i FK, uključujući novi FK1+. Igračima koji dvoje o tome koji im ZOWIE miš najbolje odgovara, na raspolaganju će stajati stručnjaci na štandu koji će im pomoći donijeti najbolju odluku.

Natjecanja na PC računalima na događaju DH ZOWIE Open igrat će se na monitoru XL2430T, a natjecanja u Street Fighteru i Pokkenu igrat će se na modelu RL2460HT s ekskluzivnim postavom natjecateljskih postaja po sustavu head-to-head.

U suradnji s tvrtkom Bandai Entertainment, ljubitelji borilačkih igara mogu na ZOWIE štandu iskušati novi Tekken 7 i pokušati svojim vještinama osvojiti BenQ ZOWIE RL2460 monitor

ZOWIE štand nalazi se na lokaciji B04:07, a DreamHack Summer održava se od 18. do 21. lipnja 2016. (izložbeni dio do 20. lipnja). Više informacija potražite na stranicama ZOWIE te na društvenim mrežama - @ZOWIEbyBenQ.