DOĐITE I UČITE

Znate li što je to Fuckup Nights?

07.10.2014 u 07:03

Bionic
Reading

U prostorijama Impact Huba u Zagrebu uskoro će biti održano drugo u nizu nesvakidašnjih predavanja, tijekom kojih predavači govore o svojim neuspjesima

Fuckup Nights je globalni pokret koji ima u cilju ubrzavanje procesa učenja kroz približavanje slučaja poslovnih neuspjeha ljudima.

Od 2012. godine, kada je koncept nastao u Mexico Cityu, na svakom događanju se predstavljaju tri poduzetnika, koristeći deset slika i sedam minuta predstavljanja. O svojim je iskustvima u više od deset zemalja govorilo na stotine fuckupreneura u više od 10 zemalja.

Tijekom prvog u Hrvatskoj, održanog 12. rujna ove godine, svoja su iskustva podijelili Ivan Ivanković (koji je govorio o startupu Squee), Alex Harašić (Bazarus.com) i Bojan Bajgorić Šantić (Rep.hr).


Drugi će biti održan u četvrtak, 9. listopada, u prostorijama Impact Huba u Vlaškoj 70 e u Zagrebu, s početkom u 19:30 sati.

Govorit će Eli Mohamad (nekadašnji management konzultant i ekspert za Europsku komisiju za inovacije), Miroslav Wranka (slobodni novinar) i Antonio Šeparović (direktor Oradiana). Mohamad i Šeparović pričat će o svojim startupovima (Walkmore, odnosno Jet Control), a Wranka o newsletteru Via positiva

Ulaz je besplatan, no broj ulaznica je ograničen. Prijavite se putem Entria