KONFERENCIJA

Zašto je neuspjeh važan?

13.01.2014 u 16:57

Bionic
Reading

Prva hrvatska konferencija posvećena poslovnim neuspjesima za koji će dan biti održana u Zagrebu. Između ostalih, gostuje investitor i poslovni trener Jerry Colonna

Colonna stiže u glavni grad u organizaciji tvrtke Pet minuta i slovenskog poduzetničkog centra CEED. Tijekom prvog boravka u našoj zemlji održat će uvodno predavanje u sklopu jednodnevne konferencije Fail Conference - Uspješni o neuspjesima.

Jerry Colonna je pokretač jednog od prvih VC fondova specijaliziranih za internetske startupe u suradnji s partnerom Fredom Wilsonom. Tijekom tridesetogodišnje karijere specijalizirao se u otkrivanju poduzetničkog potencijala te pružanju potpore njihovom razvoju u SAD-u i Europi.

Među prvima je prepoznao vrijednost Twittera, prve tražilice Lycos, web hosting servisa GeoCites i slovenske Zemante. Časopis Upside Magazine svrstao ga je među 100 najutjecajnijih ljudi nove ekonomije, a Forbes ASAP ga je uvrstio na listu najboljih VC-jeva u SAD-u.

Govorit će o temama ključnim za poduzetnički uspjeh i pritiscima poduzetničkog života te pokušati dati odgovore na pitanja zašto tvrtke propadaju i zašto ne bi trebalo gledati loše na takav razvoj situacije te kako ojačati i prevladati strah od neuspjeha.

Nenad Bakić (poduzetnik i ulagač) i Ante Mandić (predsjednik uprave i vlasnik tvrtke IN2) podijelit će svoja poduzetnička iskustva, priče o neuspjesima, lošim odlukama te kako ih prebroditi na završnom dijelu konferencije.

Bit će održana i trenerska seansa s mladim hrvatskim poduzetnicima - Lukom Abrusom, Tomislavom Carom i Danielom Ackermannom - o suočavanju i pripremi za neuspjeh, koji će moderirati Jerry Colonna.

Konferencija će biti održana 16. siječnja s početkom u 16 sati u prostorima Hrvatske gospodarske komore (Nova cesta 7, 2. kat) u Zagrebu. Ulaz, na žalost, nije besplatan - plaća se 99 kuna.