SVE ZA FANOVE

Zaljubili ste se u Baby Yodu iz Mandaloriana? Ovo je njegova jezivo realistična lutka

03.02.2020 u 13:03

Bionic
Reading

Nije prošlo puno od službenog završetka prve sezone Disneyjeve Star Wars serije o opakom kozmičkom plaćeniku, a već smo dobili super-realističnu verziju popularne bebi-verzije Yode koju skoro nitko nije tražio

Naslovna slika članka nije fotografija sa seta popularne serije The Mandalorian. Riječ je o nevjerojatno detaljnoj 1:1 replici ikoničkog mališana iz serije kojeg proizvodi američka kompanija Sideshow Collectibles. Cijena? Prava sitnica - za Dijete (The Child) ćete morati iskeširati samo 350 dolara i pripadajuću poštarinu. Prednarudžbe traju od prošlog tjedna, a dolazak na vaša vrata zakazan je za sredinu, odnosno kraj ljeta 2020.

U slučaju da vas zanima zbog čega ova lutka košta tako puno, vrijedi naglasiti da se ne radi o bilo kakvoj akcijskoj figurici, već kolekcionarskoj skulpturi koju je moguće artikulirati u nekoliko jednostavnih poza.

Kao i većina drugih lutaka iz Sideshow Collectiblea, Baby Yoda je zapanjujuće detaljan - čak ima i onu rijetku sivu kosu kao što je imao Yoda, a dolazi s malom kuglicom koju je u jednoj epizodi odvrnuo s mjenjača brzina u Landovom svemirskom brodu. Lutkica je nešto viša od 16 inča (40,5 cm), a napravljena je od tkanine, plastike i smole.

Što se cijene tiče, 350 dolara možda zvuči jako puno, no vodite računa da je originalna lutka Baby Yode, prema glumcu Adamu Pallyju, koštala 5 milijuna dolara.