VIRTUALNI KONCERTI

[VIDEO] Sljedeći veliki događaj na Fortniteu je - koncert Ariane Grande

02.08.2021 u 11:26

Bionic
Reading

Epic je ovaj put službeno najavio dolazak pop zvijezde u poznatu igru. Koncert je zakazan za 6., 7. i 8. kolovoza kako bi mogli gledati gledatelji u različitim vremenskim zonama

Epic Games nastavlja sa svojim nizom koncerata u Fortniteu. Igrini tvorci razotkrili su specijalnu seriju koncerata 'Rift Tour' čija će zvijezda biti ni manje ni više nago pjevačica Ariana Grande.

Prvi datum zakazan je za 6. kolovoza u ponoć, drugi je zakazan za 7. kolovoza u 20:00, dok će 8. kolovoza koncert biti održan u 5:00, 10:00 i u podne, piše na službenoj stranici.

Epic posjetiteljima predlaže da na koncert dođu do sat vremena ranije s obzirom da cijeli event kreće 30 minuta prije početka koncerta. Koncert će popratiti tematski kozmetički predmeti: Arianin kostim i novi dodatak za leđa pod imenom 'Piggy Smallz Back Bling'.

Oba će se predmeta pojaviti u Fortniteovom dućanu 4. rujna u 2:00, dok će svi gledatelji dobiti jedrilicu u obliku kišobrana.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Epic Games

Kao što je to bilo s J Balvinom, Travisom Scottom i ostalim izvođačima u Fortniteu, ovo je u jednakoj mjeri pokušaj navlačenja novih korisnika u igru, koliko poziv starima da se vrate.