IKEA I SONOS

U siječnju stiže novi zvučnik Symfonisk - ovaj put u obliku podne lampe

15.12.2022 u 11:18

Bionic
Reading

Ikea i Sonos nakon tri godine suradnje izbacuju još jedan kolaborativni proizvod iz serije Symfonisk

Ikea i Sonos od 2019. nude seriju pametnih zvučnika Symfonisk koji 'imitiraju' dijelove namještaja te pružaju soluciju za bežično ozvučenje doma. Najnoviji proizvod u seriji podna je lampa Symfonisk temeljena na tehnologiji zvučnika Sonos One, kao što je to bio slučaj kod ostalih proizvoda iz serije.

Zvučnik i podna lampa SYMFONISK dizajniran je imajući na umu jednostavnost. Dolazi sa sjenilom od bambusa i može se dalje personalizirati kroz različita SYMFONISK sjenila za lampe, koja se mogu kupiti zasebno. U kombinaciji s drugim proizvodima iz asortimana SYMFONISK ili drugim Sonosovim proizvodima, lampa također može djelovati kao stražnji zvučnik za stvaranje kućnog kina sa svjetlom i zvukom koji ispunjava prostoriju.

'Zvučnik za podnu lampu SYMFONISK izvrstan je primjer kako naša suradnja nastavlja preispitivati tradicionalnu ideju zvuka u domu', kaže Sara Lincoln, glavna voditeljica proizvoda u Sonosu. 'Stvorili smo zvučnik za podnu lampu kako bi zvučio odlično sam po sebi, ali i kako bi bio svestran. Besprijekorno radi sa svim našim Sonos zvučnicima i izvrsna je opcija za one koji žele dodati stražnje zvučnike u svoje kućno kino, kada su upareni s našim zvučnim trakama kao što su Ray i Beam', kaže Sara Lincoln.

Symfonisk podna lampa Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Ikea

Svi SYMFONISK proizvodi dio su sustava Sonos, što olakšava povezivanje s glazbom i audio sadržajem. Omogućen od strane DIRIGERA, IKEA-inog središta za pametne proizvode, SYMFONISK zvučnik za podnu lampu može se dodati u aplikaciju IKEA Home smart.

Novi zvučnik za podnu lampu SYMFONISK bit će dostupan na svim IKEA tržištima od siječnja 2023.