DIGITALNA ZABAVA

U jeku je velika Epicova rasprodaja videoigara - ugrabite najnovije hitove po atraktivnim cijenama

25.11.2019 u 10:09

Bionic
Reading

Epicov online dućan spreman je za Black Friday, a sniženi su naslovi poput Borderlandsa 3 i tek nedavno izašlog Red Dead Redemptiona 2

Epicov online dućan službeno je predstavio ovogodišnju ponudu za Black Friday. Ona ukljujučuje velik broj igara na do 75 posto sniženja, a na listi se nalaze i neke nove igre.

Za rasprodaju nije potrebno čekati petak te vam nisu potrebne nikakve specijalne šifre, vaučeri ili prijave na mailing listu. Epicova rasprodaja traje do 2. prosinca, odnosno Cyber Mondayja te se zatvara u 17 sati po našem vremenu.

Koje igre su na popustu? Za početak, tu je sniženi Red Dead Redemption 2 koji sada košta 47,99 eura. Na popustu je i Outer Worlds za 44,99 eura, Borderlands 3 za 40.19 eura, Metro Exodus za 19.99 eura i Tom Clancy's Ghost Recon: Breakpoint za 29,99 eura.

Ako želite pogledati cijelu listu igara na popustu, možete to učiniti ovdje. Vodite računa da ih ima prilično puno te da se među njima nalaze hitovi poput Afterpartyja, What the Golfa?, My Time at Portije i mnogih drugih.

POVIJEST VIDEOIGARA

Nekad i sad - pogledajte kako su se poznate videoigre mijenjale kroz godine

Pogledaj galeriju