TRŽIŠTE RADA

Tražiš posao u IT sektoru? Provjerili smo tko zapošljava i što nude

25.03.2024 u 12:57

Bionic
Reading

I ovog tjedna portal MojPosao nudi atraktivne poslovne prilike

Možeš se pohvaliti s najmanje 3 godine radnog iskustva u C# programskom jeziku i razvoju poslovnih web aplikacija u .NET svijetu? Uspješno ploviš mirnim i nemirnim vodama Amazon AWS-a? Komunikativna si osoba sklona timskom radu? Odlično! Neoinfo te poziva da im se pridružiš u ulozi Razvojnog inženjera (m/ž). Kako bi te ohrabrili da im se javiš, spremno ti nude fleksibilno radno vrijeme, mogućnost kontinuiranog učenja i razvoja na poslu, međunarodno radno okruženje te rad u opuštenom i prijateljskom timu. Prijave primaju do 28. ožujka.

Prema njima, 'kafić nije kafić ako u njemu nema našeg omiljenog pića'. Slažeš se? Ako je tvoj odgovor potvrdan, odlično ćeš se uklopiti u Roto dinamic tim! Pridruži im se na poziciji: IT suradnik za poslovne aplikacije (m/ž). Prednost pri zapošljavanju imaju kandidati koji poznaju poslovne procese u distribuciji/logistici te maloprodaji/veleprodaji, a novim kolegama nude stimulativna primanja, mogućnost usavršavanja i napredovanja te čitavog niza materijalnih pogodnosti. Javi im se najkasnije do 27. ožujka.

NeoLab, hrvatska development tvrtka specijalizirana za razvoj naprednih rješenja za turistički sektor, poziva te da im se pridružiš na radnom mjestu: Senior Web Developer (m/ž). Neophodno je dobro poznavanje PHP programskog jezika, a svi zainteresirani kandidati moraju posjedovati iskustvo u radu u CMS sustavima i bazama podataka. Što se tiče njihove ponude, ona uključuje mogućnost napredovanja i stjecanja novih vještina, rad s najnovijim tehnologijama, opuštenu i prijateljsku radnu atmosferu te odlične kolegice i kolege. Na oglas se možeš javiti do 13. travnja.

HP-Hrvatska pošta traga za Samostalnim sistemskim inženjerom za Linux tehnologije (m/ž). Bit ćeš zadužen/a za identificiranje, interpretiranje i vrednovanje tehničkih zahtjeva, realizaciju sistemskih rješenja te pružanje podrške razvojnim projektima primjenom DevOps metodologije. Zauzvrat ti nude klizno radno vrijeme i mogućnost povremenog rada od kuće, prigodne godišnje nagrade, dodatno zdravstveno osiguranje s uključenim sistematskim pregledom, pohađanje specijaliziranih edukacija te rad s različitim tehnologijama. Javi im se najkasnije do 4. travnja.

Bez ijednog automobila na otoku, okružen morem i palmama, RMH Lopud Lafodia proteže se na preko 12.000 m2 privatnog parka i savršeno je mjesto za rad i odmor na ekskluzivnoj lokaciji. Trenutno zapošljavaju na radnom mjestu: Suradnik u IT odjelu (m/ž), a očekuju te osiguran smještaj u neposrednoj blizini radnog mjesta, stimulativna primanja i nagrade za ostvarene radne rezultate, odlični kolege, ugodna radna atmosfera te dva topla obroka dnevno. Ako su te zainteresirali, javi im se najkasnije do 28. ožujka