TRŽIŠTE RADA

Tražite posao u IT-ju? Provjerili smo tko zapošljava i što nude

29.03.2024 u 13:54

Bionic
Reading

I ovog tjedna portal MojPosao izdvaja atraktivne poslovne prilike

U SELK-u zapošljavaju značajan broj vrhunski educiranih stručnjaka, inženjera koji su posvećeni kreiranju novih tehnologija i razvoju jedne od najsuvremenijih proizvodnji u Hrvatskoj. Sada svoj IT tim žele osnažiti novim članom na radnom mjestu: Full-stack developer (m/ž). Nude ti edukacije i sve što je potrebno za tvoj profesionalni razvoj, fleksibilno radno vrijeme, dobru ekipu i poticajnu atmosferu te rad u internacionalnom okruženju. Javi im se najkasnije do 6. travnja.

Aminess Hotels & Resorts jedinstven je brend na tržištu i personifikacija gostoprimstva u Hrvatskoj. Svoj tim žele osnažiti na radnom mjestu: Suradnik u IT odjelu (m/ž). Prethodno radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima je poželjno, a njihova ponuda uključuje rad u dinamičnom i poticajnom okruženju, daljnji razvoj profesionalne karijere i sudjelovanje u edukacijama te dodatna stimulativna primanja. Ako su te zainteresirali, svoj životopis im pošalji do 5. travnja.

Jadranska vrata, uspješna tvrtka iz industrije preuzimanja, razvoja, upravljanja i vođenja operacija na kontejnerskim lukama i terminalima diljem svijeta, zapošljava na poziciji: Software Engineer (m/ž). Potrebno je posjedovati iskustvo u održavanju aplikativnih okruženja, a sjajno ćeš se uklopiti ako svoju karijeru želiš razvijati u dinamičnom i predanom timu stručnjaka. Prijave primaju do 5. travnja.

Sysbee, tvrtka koja se bavi pružanjem managed web infrastruktura i uslugama savjetovanja u procesu izgradnje infrastruktura, u potrazi je za Linux sistem administratorom (m/ž). Očekuju te mogućnost napredovanja i stručnog usavršavanja, rad u prijateljskom okruženju na raznovrsnim i zanimljivim projektima, odlični kolege i brojne pogodnosti. U to se možeš uvjeriti ako im se javiš do 6. travnja.

Connecto Mare, vodeća tvrtka u inovativnim rješenjima za prijevoz putnika sa zračnih luka, poziva te da im se pridružiš u ulozi: Web PHP programera (m/ž). Zauzvrat ti nude konkurentna primanja, mogućnost napredovanja, fleksibilno radno vrijeme te prijateljsko radno okruženje, usmjereno na osobni razvoj. Tragaju za osobom koja dijeli njihovu strast prema programiranju i tehnologiji, a rok za prijavu na oglas ističe 21. travnja.