LIGHTSPEED, POWERPLAY I HERO

Tipkovnica, miš, podloga...Stiže niz novosti iz Logitecha

31.08.2017 u 14:26

Bionic
Reading

Logitech G nedavno je predstavio nekoliko novih proizvoda koji unapređuju karakteristike bežičnog gejminga

Logitech G603 LIGHTSPEED Wireless Gaming Mouse bežični je miš nove generacije koji koristi optički senzor HERO i naprednu LIGHTSPEED bežičnu tehnologiju, a Logitech G613 LIGHTSPEED Wireless Mechanical Gaming Keyboard nova je bežična mehanička tipkovnica visokih performansi. Ona je dizajnirana za gamere koji žele tipkovnicu s mehaničkim tipkama uz slobodu bežičnog gaminga. Logitech G također je predstavio Logitech G840 XL Gaming Mouse Pad, visoko kvalitetnu podlogu.

'Uz LIGHTSPEED i POWERPLAY realizirali smo san o neometanom i beskompromisnom bežičnom gamingu,' rekao je Ujesh Desai, potpredsjednik i generalni menadžer divizije Logitecha G. 'Novi HERO senzor kod G603 miša i kod G613 mehaničke tipkovnice pokazuju našu posvećenost bežičnoj tehnologiji koja je prisutna u cijeloj liniji proizvoda.'

Izvor: Društvene mreže / Autor: Logitech

Optički senzor HERO

HERO je akronim od High Efficiency Rated Optical senzora i donosi novu razinu učinkovitosti. HERO nudi preciznost i točnost pri 12.000 DPI i 10 puta veću uštede energije od prethodne generacije senzora. Logitech G603 pruža novo bežično iskustvo visokih performansi čak i za najzahtjevnije gamere. To je prvi gamerski miš s Logitech G HERO senzorom koji se odlikuje velikom točnošću i preciznošću uz osjetljivost do 12.000 DPI, te donosi više od 500 sati neprestanog igranja uz maksimalnu učinkovitost. On koristi LIGHTSPEED bežičnu tehnologiju profesionalnih performansi i neupitne pouzdanost te čak nadmašuje mnoge žičane miševe.

Bežična mehanička tipkovnica visokih performansi

Tipkovnica G613 dizajnirana je za bežični svijet, koristi LIGHTSPEED bežičnu tehnologiju za brzi povratni efekt od 1ms te Bluetooth povezivost s više uređaja. Baterija je također dugotrajna - Logitech garantira čak 18 mjeseci korištenja uz dvije AA baterije. Zahvaljujući smanjenoj sili potrebnoj za aktivaciju tipke, ova tipkovnica pružaju brzu reakciju i pomaže smanjiti umor tijekom dugog gejminga.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Logitech

Podloga za miša veličine stola

Dizajniran za igrače koji cijene prostrane prostore za igru, Logitech G840 je iznimno velika podloga za miša koju je moguće raširiti preko stola.

Koliko to košta?

Očekuje se da će G603 LIGHTSPEED bežični gaming miš, G613 LIGHTSPEED bežična gaming tipkovnica i G840 podloga za miša biti dostupni u maloprodaji od kolovoza po preporučenim maloprodajnim cijenama od 629,00 kn, 1.179,00 kn i 389,00 kn.

Logitech G603 i G613 Izvor: Promo fotografije / Autor: Logitech