U PAKETU JE I BRAZUCA

SP u nogometu bit će ugodnije uz novi smartphone ili tablet

02.06.2014 u 14:01

Bionic
Reading

Želite novu Xperiu, pametni telefon ili tablet? Hrvatski telekom u ponudi ima niz pogodnosti vezanih uz Svjetsko prvenstvo u nogometu koje vam mogu olakšati nabavku tih uređaja. A dobit ćete i loptu

Sonyjev tablet Xperia Z2, skupa s futrolom Style, dolazi uz tarifu Ultra Mobile net XL+, po cijeni od 898 kuna jednokratno u HT-ovom webshopu (u T-Centrima je 1098 kn) i 40 kn mjesečno.


Ovaj je tablet trenutno najlakši i najtanji vodootporni uređaj te vrste na svijetu, pa vam neće biti veliki teret dok na zaslonu dijagonale 10,1 inč (25,6 centimetara) gledate MAXtvToGo i druge video sadržaje.

Prvi je koji ima ugrađenu tehnologiju digitalnog blokiranja buke, što vam pruža priliku da se i u u najbučnijem okruženju isključite i uživate u onome što slušate.

S 8,1 megapikselnom kamerom koja ima senzor Exmor RS možete zabilježiti sve što se događa dok pratite utakmicu i tulumarite poslije. Izdržljiva baterija kapaciteta 6000 mAh pobrinut će se da je tablet u pogonu sve dok ste i vi na nogama.

Sonyjev SmartBand (klikni za uvećanje)


Smartphone Xperia Z2, skupa s narukvicom Smartband, dostupan je u HT-ovom webshopu uz tarifu Plan za zabavu XL po cijeni od 898 kuna (jednokratno) i 100 kuna mjesečno.

Xperia Z2 također je vodootporan uređaj, ali je manji od tableta i nudi jaču kameru (20,7 megapiksela, 4K video). Također je opremljena baterijom dojmljivog kapaciteta 3200 mAh, čiju izdržljivost možete produljiti pomoću načina rada Stamina.

Ne znate što je SmartBand? To je Sonyjeva pametna narukvica komunicira s vašim smartphoneom ili tabletom pa će vas diskretnim vibriranjem obavijestiti o dolaznom pozivu, poruci ili nekoj drugoj obavijesti.

Uz aplikaciju Lifelog bilježi zbivanja iz vašeg života - kretanje, komunikaciju i zabavu. Tako možete pratiti koliko ste dnevno bili aktivni, koje ste fotografije snimili, pa čak i koliko ste spavali. Ne morate ju skidati ni ako vas zatekne pljusak jer je vodootporna.


U ponudi je i Xperia Z1 Compact, zajedno sa stolnim punjačem, kojeg možete dobiti uz tarifu Plan za surfanje L u HT-ovom webshopu po cijeni od 1198 kn jednokratno (u T-Centrima je 1398 kn) i 40 kn mjesečno.

Uz uređaje ide i replika brazuce, službene lopte FIFA-inog Svjetskog prvenstva u nogometu 2014. godine. Više o ovoj ponudi doznajte na stranici Hrvatskog telekoma

HT je za Svjetsko prvenstvo pripremio i niz podatkovnih tarifa pod posebnim uvjetima, o kojima možete doznati više ovdje. A Sony je pripremio posebnu aplikaciju i nagrade za one koji će pogoditi najviše ishoda utakmica.