PRIJAVE DO 14. PROSINCA

HGK zove tvrtke na CEBIT

29.11.2012 u 15:07

Bionic
Reading

Hrvatska gospodarska komora pokriva troškove prijave na Future Match, koja uključuje jednu ulaznicu za svih pet dana trajanja CeBIT-a

Hrvatska gospodarska komora poziva zainteresirane tvrtke da se prijave za posjet CeBITu, najvećem svjetskom sajmu informacijskih tehnologija te za sudjelovanje u razgovorima Future Match u organizaciji Europske poduzetničke mreže (EEN).

CeBIT 2013 će biti održan od 5. do 9. ožujka u Hannoveru, na najvećem izložbenom prostoru na svijetu. Uz više od 3.000 štandova, CeBIT nudi i bogat konferencijski sadržaj.

Future Match je program EEN-a koji se, petnaestu godinu uzastopce, održava u sklopu CeBIT-a. Na 14. Future Matchu u 2012. je sudjelovalo 390 poduzeća i ustanova iz 39 država, koji su unaprijed dogovorili više od 1.500 razgovora. Za više informacija o Future Matchu, posjetite službene stranice na adresi.

Hrvatska gospodarska komora pokriva troškove prijave na Future Match, koja uključuje jednu ulaznicu za svih pet dana trajanja CeBIT-a. Troškove prijevoza, smještaja te dodatnih ulaznica prijavljene tvrtke snose same.

Prijave pošaljite na sfriedman@hgk.hr do 14. prosinca